Wat we doen

Le Blanc Advies helpt organisaties om veranderingen met de bijbehorende ICT-projecten succesvoller, sneller en goedkoper te realiseren. Dat doen we door de werkelijke business behoeftes waaraan een oplossing moet voldoen, scherper in kaart te brengen. We houden daarbij rekening met de samenhang van bedrijfsdoelstellingen, bedrijfsprocessen, bestaande ICT-omgeving en budgetten van de opdrachtgever.

Bovendien wordt een oplossing door ons vooraf gevalideerd en de impact onderbouwd. Door meer tijd en aandacht te investeren aan de 'voorkant', kunnen de verandering en de ICT-projecten tot wel 25% sneller en goedkoper worden uitgevoerd. IT-leveranciers krijgen scherper geformuleerde opdrachten.

 

Wat het u oplevert

Onze werkwijze bespaart tijd en geld en zorgt voor tevreden klanten. De organisatie kan de 'benefits' realiseren die gewenst zijn. Ook latere wijzigingen in bedrijfsprocessen of de informatievoorziening zijn efficiënter uit te voeren. We trainen en begeleiden desgevraagd de medewerkers van de opdrachtgever. Daarmee brengen we blijvende waarde voor de klant.

 

Echt onafhankelijk

Op gebied van business proces-, requirements- en architectuurmanagement zijn we niet de enige aanbieder, maar we willen wel de beste zijn. Daarnaast is Le Blanc Advies, en dat is uniek, echt onafhankelijk. We zijn geen organisatieadviseurs, we leveren geen systemen en we ontwikkelen geen software. Daardoor kunnen we ons 100% concentreren op uw belang als business verantwoordelijke.

 

Met plezier

De combinatie van bezieling, plezier en trots zijn op je vak, versterkt in onze ogen je professionaliteit. Opdrachtgevers merken dat en stellen het op prijs. Maar ook onze eigen medewerkers voelen zich meer dan gemiddeld thuis bij Le Blanc Advies.